Fasola adzuki w paprykowo pomidorowym sosie

Fasola adzuki w paprykowo pomidorowym sosie

Fasola adzuki w paprykowo pomidorowym sosie

Troszkę poczytaliśmy na temat fasoli adzuki. Daria Łdocha świetnie rozpisuje się na jej temat. Fasola wzmacnia funkcje nerek. Posiada silne właściwości odtruwające. Stosowana jest do usunięcia nadmiernej wilgotności w organizmie. Wywar z gotowanej fasoli, 100 ml dziennie, stanowi idealny środek na zapalenie nerek . Skworcu wie, co dobre.   Składniki 1 szklanka ugotowanej fasoli adzuki 2 ząbki czosnku 1 cebula 2 papryki czerwone 1 szklanka passaty pomidorowej olej rzepakowy do smażenia 3 pętka wędzonyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.