Barszcz ukraiński na wędzonych żeberkach

Barszcz ukraiński na wędzonych żeberkach

Barszcz ukraiński na wędzonych żeberkach

Nasza faworyta wśród zup. Gotowaliśmy w wielu wersjach, ale smaku "ukrainy" z przepisu mamy nie udało nam się uzyskać. Czasami zbliżamy się. Zdarza się, że pałaszujemy u siostry, jest bardzo zbliżona do tej z pamięci. Ale nie mamy teraz przecieru z malinowych, własnych nie nawożonych pomidorów. Śmietana oczywiście wiejska była, od naszej Raby... hmmm. Odgrzewana jest jeszcze lepsza. Składniki 10 łyżek suchej białej fasoli piękny Jaś 2 listki laurowe 1 ząbek czosnku 6 średnich buraczków z botwinki 300 g wędzonych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.