Wegańska tarta z cukinią i pesto, Grand Budapest Hotel

Wegańska tarta z cukinią i pesto, Grand Budapest Hotel

Wegańska tarta z cukinią i pesto, Grand Budapest Hotel

Przygotuj  cornbread . Po upieczeniu posmaruj pesto, np. pomidorowym lub bazyliowym i udekoruj podpieczonymi lub grillowanymi paskami cukinii. Możesz też dodać paski marchwi i bakłażana. Najlepiej smakuje z sosem, np. czosnkowym lub grzybowym. Przygody Gustawa, legendarnego konsjerża pewnego hotelu z fikcyjnej republiki Zubrowka i Zero Mustafy, boja hotelowego, który zostaje jego najbardziej zaufanym przyjacielem. Akcja filmu rozgrywa się między pierwszą a drugą wojną światową. Obejrzyjcie koniecznie. M... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pesto, zupa pomidorowa, sosy, cukinia, tarta, wegańskie, sos czosnkowy, sos pomidorowy, drugie danie

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.