Pyszna alternatywa dla zwykłej owsianki. Można polać miodem. Składniki w dowolnych ilościach: kasza jaglana ulubione mleko jabłko banan cynamon imbir kardamon miód Doprowadź mleko do wrzenia, ugotuj w nim kaszę do miękkości. Przelej do miseczek, dodaj pokrojonego w plastry banana, posiekane jabłko i posyp przyprawami. Podawaj na ciepło. Przepis dodaję do akcji: Rozpoczynam nowy cykl postów – będę pisać o food films czyli o filmach z... jedzeniem w roli głównej lub drugoplanowej. Postaram się wybrać t... czytaj dalej...
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).