Rolada z karkówki z pieczarkami

Rolada z karkówki z pieczarkami

Rolada z karkówki z pieczarkami

  Składniki: 1 kg karkówki Marynata: 6 ząbków czosnku 1 łyżka majeranku 1/2 łyżki rozmarynu 2 łyżki soli 1 łyżka oleju Nadzienie: 200 g pieczarek 1 czerwona cebula 1 ząbek czosnku 2 łyżki oleju sól, pieprz Sposób wykonania: Marynata: obrany czosnek miażdżymy i mieszamy z pozostałymi składnikami marynaty. Nadzienie: cebulę oraz pieczarki kroimy w drobną kostkę. Czosnek miażdżymy. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy na niego rozdrobnione składniki nadzienia, soli i pieprzymy i dusimy do momentu odparo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję