Przepis na : obiad
Pewnego dnia będąc w sklepie ze zdrową żywnością skusiłam się na kupno suchych nasion soi. Wrzuciłam do szuflady w kuchni i sobie tak leżały i czekały na odpowiednią chwilę. Ciężko mi było zabrać się do nich bo to namaczanie i długie gotowanie. Ale nie jest tak źle jak się okazało. Jednego dnia wrzuciłam je do garnka z wodą i tak sobie leżały przez dobę, a na następny dzień ugotowałam. Wyszło tego dużo i zrobiłam dwa dania: potrawkę z soi prezentowaną w tym poście a z drugiej części pasztet sojowy. Wszystko wysz... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...