Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów, oraz porady kulinarne, Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. Składniki : pstrąg , jajko, mąka, masło klarowane, natka pietruszki , cytryna Pstrąga myjemy, dobrze czyścimy skórę i wnętrze , solimy i pieprzymy.(możemy włożyć w środek ryby natkę pietruszki , żeby zmienić zapach ryby) Zostawiamy to na ok. 2 godz. ,żeby ryba przeszła przyprawami . Rozmącamy jajko i możemy jeszcze delikatnie doprawić , rybę ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...