Chrupiąca, pieczona cieciorka

Chrupiąca, pieczona cieciorka

Chrupiąca, pieczona cieciorka

Ciecierzyca ujmuje mnie tym, że w zależności od przypraw i dodatków można ją jeść na słodko jak i wytrawnie i obu wersjach jest pyszna. Pieczona, chrupiąca cieciorka jest świetną, zdrowa przekąską. Zamiast zajadać się chipsami i paluszkami warto choć raz wypróbować ją ze swoimi ulubionymi przyprawami.   SKŁADNIKI: 200g ciecierzycy (cieciorki) łyżeczka sody oczyszczonej oliwa z oliwek sól, czarny pieprz, granulowany czosnek, słodka i ostra papryka, zioła prowansalskie i chili WYKONANIE: Ciecierzycą moczę przez n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pyry na Gaz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję