Conchiglioni (muszle) nadziewane szpinakiem i fetą

Conchiglioni (muszle) nadziewane szpinakiem i fetą

Conchiglioni (muszle) nadziewane szpinakiem i fetą

Conchiglioni nadziewane szpinakiem i fetą w sosie pomidorowym to niezwykle smaczne danie, którego przygotowanie nie zajmuje dużo czasu. Całość dopełniona smakiem śmietany, przypraw oraz mozzarelli. Połączenie dwóch rodzajów sosów powoduje, że zapiekanka jest wyjątkowa. Jest to świetna propozycja na obiad, kolację lub na spotkanie w większym gronie. Z podanych składników otrzymałam 2 zapiekanki w naczyniu ze zdjęć. Conchiglioni (muszle) nadziewane szpinakiem i fetą 300 g makaronu muszle 600 g mrożonego szpinak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy na widelcu

Autor

Przepisy na widelcuPrzepisy na widelcu

Przepisy, potrawy i zdjęcia tworzone z pasją. Smaczne przepisy z kilku składników na zdrowe posiłki, dania na każdą okazję, przepyszne słodkości i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, szpinak, zapiekanka, makaron, zapiekanki, ser feta, tarta, sosy, obiad, kolacja, makaron ze szpinakiem, bez pieczenia, zapiekanka makaronowa

Inne przepisy z Przepisy na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.