Ciasto francuskie z figami, serem camembert i miodem

Ciasto francuskie z figami, serem camembert i miodem

Ciasto francuskie z figami, serem camembert i miodem

Przepis na : śniadanie

Jeśli szukacie pomysłu na niebanalną przekąskę, to świetnie trafiliście . Ciasto francuskie z figami, serem camembert i miodem. Jest to przepyszna przystawka, którą przygotowuje się naprawdę szybko. Świetnie sprawdzi się na większe imprezy 🙂 . Drukuj Ciasto francuskie z figami, serem camembert i miodem Przygotowanie: 40 min. Wielkość: 12 sztuk Kalorie (porcja/sztuka): 171 kcal Składniki 275 g ciasta francuskiego (1 opakowanie) 240 g sera pleśniowego camembert (2 opakowania, użyłam light) 4 figi 20 g sezamu jas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy na widelcu

Autor

Przepisy na widelcuPrzepisy na widelcu

Przepisy, potrawy i zdjęcia tworzone z pasją. Smaczne przepisy z kilku składników na zdrowe posiłki, dania na każdą okazję, przepyszne słodkości i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, sezam, przekąski, przystawki, śniadania, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Przepisy na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.