Lecznicza nalewka czosnkowa.
Lecznicza nalewka czosnkowa.
Składniki : 10 dkg obranego czosnku 0,5 l spirytusu 70% Sposób wykonania : O brany czosnek zmiażdżyć, wsypać do czystego słoja. Zalać spirytusem, słój szczelnie zamknij i odstaw na 1 tydzień. Po tygodniu nalewkę przefiltruj, rozlej do czystej butelki lub słoika, szczelnie zamknij. Możesz ją stosować. Zastosowanie : Pij 2-3 razy dziennie po 20-30 kropli. Nalewka czosnkowa oczyszcza organizm z odkładającego się tłuszczu, wypłukuje nierozpuszczony wapń, poprawia przemianę materii, oczyszcza naczynia krw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
słoik, czosnkowy
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję