Przepis na : obiad
Bardzo dużo frajdy sprawa mi przygotowanie całego dania od początku do końca i kiedy tylko mam czas, to staram się nie iść na łatwiznę i nie kupuję gotowych produktów. Jednak parę razy skusiłam się na zakwas kupny i był okropny! Przetestowałam kilka firm i powtarzał się ten sam problem - przesadnie dużo czosnku. Zupa szła na zmarnowanie. Domowy zakwas robi się bardzo szybko, tylko trzeba pamiętać o jego mieszaniu (najlepiej kilka razy dziennie). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego z... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Żeby u mnie kupić mąkę żytnią to muszę jechać na targ. Mój małżonek jest wielkim fanem żurku, ale teraz jest na diecie i nic z tego, dzieci nie lubią, ja też nie za bardzo, ale przepis zachowuję ku pamięci!!! Po dietach jak znalazł!
Domowy zakwas to jest to! Też staram się sama robić, czasem niestety, jeśli Mąż chce na następny dzień żurek to takiej szansy nie mam :(