CIASTECZKA PISTACJOWO-KARDAMONOWE

CIASTECZKA PISTACJOWO-KARDAMONOWE

CIASTECZKA PISTACJOWO-KARDAMONOWE

PISTACHIO & CARDAMOM SHORTBREADS RECIPE IN ENGLISH Dodatek mąki ryżowej powoduje, że ciasteczka stają się bardzo kruche i wręcz rozpływają się w ustach; nie są zbyt słodkie, a dodatek pistacji i kardamonu sprawia, że są oryginalne w smaku. Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Twoje dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Samantha, 12 lutego 2013 20:40:47

Przepyszne, egzotyczne smaki ! Wspaniałe do kawki !!! :)

Gosia, 12 lutego 2013 20:42:44

ale u Ciebie wiosennie :)

Justyna Bąk, 12 lutego 2013 20:49:17

ale świetnie wyglądają, pycha:)

Milena, 12 lutego 2013 20:53:08

Kardamon i pistacje to cos co napewno by mi smakowalo... yum!!

Karmel-itka., 12 lutego 2013 21:56:31

jakie śliczne zdjęcia!ach, a ciasteczka porywam. są pyszne!

Majana, 13 lutego 2013 07:46:20

Piękne ciasteczka! i śliczne zdjecia, takie wiosenne :)

dawid, 14 lutego 2013 14:23:13

Muszę to spróbować, zdjęcia super!

Grażyna J, 14 lutego 2013 14:42:25

Bardzo ładne zdjęcia :-)

gin, 16 lutego 2013 18:54:26

Prześliczne :)