Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym

Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym

Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym

Przepis na : obiad

Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to prawdziwa uczta dla podniebienia. Posmakuje szczególnie miłośnikom kuchni chińskiej. Główną rolę w tym daniu odgrywa sos na bazie miodu, sosu sojowego oraz czosnku. To idealnie połączenie smakowe, które nadaje całemu daniu cudownego smaku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kawałki kurczaka świetnie sprawdzą się na obiad, serwowane z ryżem czy kaszą, a także jako przekąska na domowe imprezy. Jestem pewna, że zachwyci Waszych gości swoim smakiem, zapraszam na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.