Kurczak z warzywami po chińsku

Kurczak z warzywami po chińsku

Kurczak z warzywami po chińsku

Do tego przepisu sięgam zawsze, gdy potrzebuję przyrządzić obiad na szybko. Recepturę dopracowywałam przez lata - mniej sosu czy więcej? W ogóle podlewać wodą czy nie? Jakie przyprawy do kurczaka? Wczoraj robiłam to danie po raz kolejny i ostatecznie utwierdziłam się w przekonaniu, że znalazłam już idealny sposób jego przygotowania :) Składniki: 3 lub 4 piersi kurczaka (zależnie od ich wielkości) 1 opakowanie mrożonych chińskich warzyw (450g) 2 łyżki sosu ostrygowego 4 łyżki sosu sojowego 2 łyżki oleju 1 łyżeczka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto z Kotła

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję