Przygotowanie domowej swojskiej wędliny nie musi być trudne. Schab gotowany w marynacie z wody, mleka i przypraw przez 5 minut – dosłownie 5 minut. Soczysty, miękki, bez konserwantów, taką wędliną na kanapkę warto uraczyć swoją rodzinkę i samego siebie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Wędlina swojska – schab tak zwany 5 – minutowy 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Wędlina Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 1 kawałek Przygotowanie 10 min. Gotowanie 10 min. Ka... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl