Ratatouille – gulasz warzywny ratatuj

Ratatouille – gulasz warzywny ratatuj

Ratatouille – gulasz warzywny ratatuj

Warzywny gulasz to jedna z najpopularniejszych potraw kuchni śródziemnomorskiej, pochodząca z Nicei. Pieczone w piekarniku plastry warzyw, to wariacja na temat tradycyjnego Ratatouille. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ratatouille – gulasz warzywny ratatuj 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Francuska Trudność: Łatwe Porcje 4 porcje Przygotowanie 20 min. Gotowanie 40 min. Kalorie 40 kcal Warzywne Ratatouille pieczone w piekarniku. Śródziemnomorski przepis poc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.