Pieczony kurczak to klasyk wśród polskich obiadów, u nas w domu gości mniej więcej raz w tygodniu. Pieczemy czasem całego kurczaka, czasem ćwiartki, czasem pałki a czasem skrzydełka. To sprawdzony obiad który zawsze jemy ze smakiem. Poniżej znajdziesz mój ulubiony sposób na przygotowanie idealnego mięsa z kurczaka oraz patent na uzyskanie cudownie chrupiącej, złocistej skórki i soczystego mięsa. Nie trzeba tutaj niczego nadzwyczajnego, poza idealnie skomponowaną przyprawą do złocistego kurczaka i odrobiną ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl