Pieczona feta z miodem i sezamem

Pieczona feta z miodem i sezamem

Pieczona feta z miodem i sezamem

Niemożliwie wciągający smak słonej fety, zapieczone w miodzie i figach. Wpływ wysokiej temperatury zapewnia idealną smarowną konsystencję, przypominającą pastę. Feta w nowej odsłonie z pewnością zaskoczy głębią smaku niejedną osobę. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pieczona feta z miodem i sezamem 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Porcje 4 porcje Przygotowanie 5 min. Gotowanie 20 min. Kalorie 250 kcal Słona feta pieczona z miodem, oliwą z oliwek, sezamem i świeżą figą. Wciągający słodko s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.