Kokosanki czyli inaczej ciasteczka kokosowe, które są kruche na zewnątrz i miękkie w środku. Są łatwe i szybkie do zrobienia oraz nie potrzebują dużo składników, wystarczą tylko 4, czyli białka, cukier, masło i wiórki kokosowe. W szczelnym pojemniku można je przechowywać nawet kilka dni. W smaku są słodkie z lekko orzechową nutą. Kokosanki idealnie sprawdzają się jako dodatek do kawy. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Print Odpustowe kokosanki 5 from 1 vote Recipe by Przepis czytelnika Cou... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl