Łabędzi puch z kremem kokosowym i porzeczką

Łabędzi puch z kremem kokosowym i porzeczką

Łabędzi puch z kremem kokosowym i porzeczką

Eleganckie ciasto tortowe z kremem kokosowym i dżemem z czerwonej porzeczki. Wilgotny biszkopt nasączony cukrowym ponczem, kwaśny dżem porzeczkowy i maślano – mleczny krem z wiórkami kokosowymi. Jasny biszkopt przełożony jasnym kremem. Ze względu na swój elegancki wygląd, ciasto cieszy się ogromnym powodzeniem w sezonie komunijnym. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto tortowe łabędzi puch z wiórkami kokosa 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Ciasto Kuchnia: Polska Trudność... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.