Drobne przystawki i przekąski to nieodłączny element każdego przyjęcia, nawet świętowania w gronie kilku osób. Maleńkie przekąski, takie coś na ząb, zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem wszystkich smakoszy. Osobiście je uwielbiam, szczególnie kiedy łączą w sobie rozmaite smaki. W przypadku wytrawnych koreczków salami smak został przełamany cząstką słodkiego winogrona. Warto przygotować takie malutkie przekąski i zaserwować je dla odmiany dla chipsów i słonych paluszków. Goście poczują się docenieni i wyjdą od... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl