Koreczki z salami i pastą jajeczną

Koreczki z salami i pastą jajeczną

Koreczki z salami i pastą jajeczną

Drobne przystawki i przekąski to nieodłączny element każdego przyjęcia, nawet świętowania w gronie kilku osób. Maleńkie przekąski, takie coś na ząb, zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem wszystkich smakoszy. Osobiście je uwielbiam, szczególnie kiedy łączą w sobie rozmaite smaki. W przypadku wytrawnych koreczków salami smak został przełamany cząstką słodkiego winogrona. Warto przygotować takie malutkie przekąski i zaserwować je dla odmiany dla chipsów i słonych paluszków. Goście poczują się docenieni i wyjdą od... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.