Przekąska z melonem cantaloupe, szynką parmeńską i mozzarellą w formie wygodnych koreczków. Lekka przystawka po którą goście chętnie sięgają, połączenie słodyczy melona i słonawej szynki świetnie się sprawdza. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Koreczki z melonem i szynką parmeńską 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Przekąska Kuchnia: Włoska Trudność: Łatwe Porcje 10 koreczków Przygotowanie 20 min. Kalorie 30 kcal Wytrawne koreczki z dojrzałym melonem cantaloupe, szynką Prosciutto di Parma i ... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl