Guacamole to rodzaj salsy, dipu podawanego na zimno. Najczęściej podawany jako dodatek do przekąsek w postaci nachosów lub słupków świeżych warzyw. Często serwowany także z burrito, taco czy quesadilla. Podstawowa salsa kuchni meksykańskiej, wegańska i wartościowa. Nie zawiera majonezu, ani dodatkowego tłuszczu, gdyż konsystencja awokado nie wymaga zbędnych ulepszaczy. {"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"Recipe","name":"Meksyka\u0144skie guacamole czyli pasta z awokado","image":["https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/guacamole.jpg","https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/guacamole-500x500.jpg","https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/guacamole-500x375.jpg","https:\/\/prostepesto.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/guacamole-480x270.jpg"],"description":"Warto\u015bciowa salsa z awokado... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl