Dip z awokado i słonej fety o bardzo uniwersalnym zastosowaniu. Możesz przygotować go jako salsę do grillowanych szaszłyków lub jako sos do chipsów, nachosów i chrupiących warzyw serwowanych w formie przekąski. Pysznie smakuje podawany z warzywnymi frytkami. Ma wartościowy skład i orzeźwiający smak za sprawą dodatku listków bazylii. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Orzeźwiający dip z awokado, słonej fety i bazylii 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Dip Kuchnia: Polska Trudność: Ła... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl