Pyszna przekąska z sezonową klasyką gatunku czyli zielonymi szparagami. W połączeniu z chrupiącym ciastem francuskim i szynką szwarcwaldzką są najlepszą opcją na leniwą, wiosenną kolację. Z zaledwie kilku składników można szybko wyczarować danie, które zachwyci niezapowiedzianych gości. Lista zakupów (na 3 porcje) 1 opakowanie ciasta francuskiego 12 szparagów kilka pomidorków cherry parmezan, najlepiej w płatkach sól i pieprz łyżeczka oliwy z oliwek Krok pierwszy: rozgrzać piekarnik do 200 stopni Celsjusza. Od... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...