Pasta z orzechami i czerwoną fasolą

Pasta z orzechami i czerwoną fasolą

Pasta z orzechami i czerwoną fasolą

Składniki : małe opakowanie czerwonej fasoli Bonduelle 170 g 5 dag orzechów włoskich 6 sztuk pomidorów suszonych w oleju 4 ząbki czosnku sok z cytryny, u mnie z połowy średniej cytryny Przygotowanie : Osączoną fasolę i suszone pomidory zmiksować Orzechy można zmielić w młynku do kawy, czosnek przecisnąć przez praskę Składniki połączy, dodać do smaku sok z cytryny, ewentualnie 2 łyżki oleju od pomidorów - zmiksować. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Proste Potrawy

Autor

Proste PotrawyProste Potrawy

Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czerwona fasola, chleb

Inne przepisy z Proste Potrawy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.