Naleśniki z warzywami i boczkiem pod beszamelem / Pancakes with vegetables and bacon under bechamel sauce

Naleśniki z warzywami i boczkiem pod beszamelem / Pancakes with vegetables and bacon under bechamel sauce

Naleśniki z warzywami i boczkiem pod beszamelem / Pancakes with vegetables and bacon under bechamel sauce

Składniki / Ingredients: masło lub olej do natłuszczenia formy / butter or oil to grease the mold 450 g warzywa na patelnię Hortex / 450 g vegetables on frying pan Hortex 6 sztuk naleśników / 6 pieces of pancakes 150 g boczku  / 150 g bacon sos beszamelowy / 1/2 juice with lemon 100 g sera parmezan / 100 g parmesan cheese   Sposób przygotowania / Preparation: Przygotowanie: ok. 30 min, pieczenie: 20 min, ilość porcji: 6   Najpierw podsmażamy boczek do zarumienia się. Potem przygotowujemy warzywa na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Projekty ze smakiem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.