Czerwona kapusta do obiadu
Czerwona kapusta do obiadu
Przepis na : obiad
Czerwona kapusta jako dodatek do obiadu, ma oprócz smaku jeszcze tę cenną zaletę, że można ją przygotować wcześniej np. poprzedniego dnia. 1 średnia główka kapusty czerwonej 1 niezbyt duża cebula 1-2 jabłka 1 łyżka octu 10% 1-2 łyżki oleju rzepakowego cukier, sól, pieprz Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Dodać 1 łyżkę octu i 1 małą łyżeczkę cukru, wym... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Praktyczna pl
Autor
Asch
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, jabłka, czerwona kapusta, obiad, sałatki, lekkie sałatki
Inne przepisy z Praktyczna pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję