Idea posiłku, czyli czym jest frokost
Idea posiłku, czyli czym jest frokost
Mieszkając w Polsce jadałam śniadania, obiady i kolacje. Będąc u Babci zdarzało mi się jeść podwieczorki, które uwielbiałam. Idea podwieczorku jest genialna sama w sobie, w dodatku to najbardziej czarująca nazwa posiłku, jaką dane mi było poznać. Tak sobie myślę, że powinnam wprowadzić podwieczorki do naszego menu... Przeszkadza tylko fakt, że C. pracuje popołudniami i w czasie podwieczorku zazwyczaj nie ma go w domu... Nie szkodzi, może kiedyś.Po przyjeździe do Danii zaczęłam jadać lunche, tutaj zwane frokost... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze
Autor
gin
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, ciasto, por , kurczak, słodkie, ser, ciasta z kremami, ciastka kremówki, śniadanie, cheddar, piersi, pierś, śniadania, jajko, pieczenie, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, kruche ciasta, kurczak z porem, jajka z farszem, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, czosnek, ziemniak, kanapka, ciekawe przepisy, mięso, ziemniaki, do pracy
Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze
Dodaj komentarz