Be green, czyli wiosenno-zielony mazurek

Be green, czyli wiosenno-zielony mazurek

Be green, czyli wiosenno-zielony mazurek

Jak ten czas pędzi! Dopiero co łamaliśmy się opłatkiem, a tu już najwyższy czas dzielić się jajkami. Sama nie wiem, gdzie mi ten czas uciekł. Mam wrażenie, że poza pracą i spaniem robię aktualnie niewiele więcej... Ale nie narzekam. Przecież właśnie tego chciałam. Poza tym w każdej niemal chwili czuję celowość moich działań; jedno z marzeń już wkrótce - odpukać! - powinno przybrać bardzo realne kształty. Niesamowicie jestem podekscytowana. Dzisiaj mam dla Was mazurek. Zupełnie wyjątkowy, bo w cudownie zielon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Autor

gin

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ciasto, czekolada, mascarpone, przepisy na święta, krem, z jagodami, kruche ciasto, kruche ciasta, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, biała czekolada, do pracy, fasola, wielkanoc, krem mascarpone, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasta z masa, ciasto z kremem mascarpone, ciasto na niedziele, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, tarta na słodko, jajka na święta

Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.