ZAPIEKANE MULE Z MASŁEM CZOSNKOWYM
ZAPIEKANE MULE Z MASŁEM CZOSNKOWYM
Polecam pyszną i efektowną przystawkę. Rewelacyjnie się prezentuje i powinna mile zaskoczyć Waszych gości. Mięso małży, masło czosnkowe, natka pietruszki i chrupiąca przypieczona posypka z bułki tartej na pewno zasmakują każdemu. Można posypać je także przed zapieczeniem parmezanem.Polecam. Składniki: 1 kilogram świeżych muli 50-70 g masła 2-3 ząbki czosnku 2 łyżki natki pietruszki sól pieprz 1-2 łyżki bułki tartej 1 mała szalotka ( ja nie dodałam) parmezan (następnym razem dod... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne
Autor
duszek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mule, tarta, bułki, mięso, przystawki, mięsa pieczone
Inne przepisy z potrawyregionalne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję