ZAPIEKANE MULE Z MASŁEM CZOSNKOWYM

ZAPIEKANE MULE Z MASŁEM CZOSNKOWYM

ZAPIEKANE MULE Z MASŁEM CZOSNKOWYM

  Polecam pyszną i efektowną przystawkę. Rewelacyjnie się prezentuje i powinna mile zaskoczyć Waszych gości. Mięso małży, masło czosnkowe, natka pietruszki i chrupiąca przypieczona posypka z bułki tartej  na pewno zasmakują każdemu.  Można posypać je także przed zapieczeniem parmezanem.Polecam.   Składniki: 1 kilogram świeżych muli 50-70 g masła 2-3 ząbki czosnku 2 łyżki natki pietruszki sól  pieprz 1-2 łyżki bułki tartej 1 mała szalotka ( ja nie dodałam) parmezan (następnym razem dod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.