ROŻKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE PIECZARKAMI

ROŻKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE PIECZARKAMI

ROŻKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE PIECZARKAMI

Mając w lodówce ciasto francuskie i pieczarki  pomyślałam o przyrządzeniu szybkiej przekąski. Powstały rożki nadziewane pieczarkami. Chrupiące, złociste i pieczarkowe. Błyskawiczne w przygotowaniu. Idealne do czerwonego barszczyku.  Można zamiast pieczarek nadziać je szpinakiem   lub  przygotować na słodko z ulubionymi owocami. Polecam. Składniki: opakowanie ciasta francuskiego 30 deko pieczarek 1 mała cebula 3 łyżki 12% śmietany  1- 2 łyżki masła 1 jajko sól świeżo zmielony czarny ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Autor

duszek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciastka , szpinak, ciasteczka, ciasto francuskie, pieczarki w cieście, przekąska, szybkie przekąski, grzyby, przekąski, pieczarki przekąska, szybkie ciasto, jajka z farszem, jajka nadziewane, ciastka z ciasta francuskiego, jajka faszerowane

Inne przepisy z potrawyregionalne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.