KURCZAK W CHRUPIĄCEJ PANIERCE

KURCZAK W CHRUPIĄCEJ PANIERCE

KURCZAK W CHRUPIĄCEJ PANIERCE

Dziś przepis dla osób, które mają mało czasu na przygotowanie obiadu lub kolacji. Wystarczy pierś z kurczaka i panierka do niego. Polecam do kurczaka na chrupiąco panierkę firmy PRYMAT. Do tego sałatka np.z rukoli i mamy już pyszne danie. Pierś z kurczaka pokroiłam na małe kawałki. Posoliłam, przyprawiłam pieprzem, startymi ząbkami czosnku i słodką papryką. Polałam odrobiną oliwy. Panierkę do kurczaka wysypałam na talerz   Obtoczyłam w niej kawałki kurczaka.   i smażyłam na rozgrzanym oleju na złot... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

duszek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, pierś, sosy, piersi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, papryka, rukola, kolacja, obiad, sałatka, sałatki, dania z piersi kurczaka, sałatka z rukolą, kurczak z czosnkiem, dania z kurczakiem, sos do kurczaka, kurczak z papryką , sałatka z kurczakiem, pyszna sałatka, obiad dla 2 osób, sałatka na kolacje, sałatka do obiadu, sałatka z papryki, smaczna sałatka

Inne przepisy z potrawyregionalne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.