Domowa pasztetowa pieczona

Domowa pasztetowa pieczona

Domowa pasztetowa pieczona

Domowe wędliny są idealnym dopełnieniem domowego chleba, który coraz częściej gości na polskich stołach. Im bardziej zagłębiam się w temat domowych wędlin, tym, siłą rzeczy, coraz lepiej poznaję tajniki ich produkcji i staram się je upraszczać do granic możliwości, tak, aby smak na tym nie ucierpiał. Dzisiaj podzielę się recepturą na domową pasztetową. To jest jakby połączenie pasztetu z pasztetową ;). Moim zdaniem ma więcej wspólnego z pasztetową i dlatego tak ją nazwałam :) To wędlina  idealna dla tyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Posadzone i zjedzone

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

kasiackasiac

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, mięso mielone, kasza, chleb, wątróbka drobiowa, kanapka, drobiowe, kanapki, pasztet, kiełbasa, wieprzowina, szynka, karkówka, przetwory, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczona karkówka, karkówka pieczona, pieczeń z szynki, pieczona szynka, dania na gorąco, szynka gotowana, karkówka w cebuli, dania mięsne, pasztet wieprzowy

Inne przepisy z Posadzone i zjedzone

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.