Przepis na : deser
Bezy bez jajek?!? Kiedyś myślałam, że to niemożliwe. Bezy z zalewy z grochu? Z tej ciecierzycy, z której robię hummus? Przecież to nie może dobrze smakować... A jednak! Chrupiąca, lekko twarda skorupka i miękki środek. Spróbujcie sami. Nic nie tracicie. Wodę i tak wylewacie, a do wersji podstawowej potrzebny jest tylko cukier. Ja dodaję parę opcjonalnych dodatków, które sprawiają, że bezy są wyjątkowe. Podstawowy przepis na bezy, który modyfikuję, poznałam tutaj <klik> . &nb... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...