Witam Was!Prezentuję Wam kolejną sztandarową propozycję sezonu rabarbarowego.Kompot z dodatkiem jabłek i truskawek oraz przypraw, które dadzą mu miły i ciekawy aromat. Polecam sączyć go przez słomkę w ciepły, letni dzień, nawet z dodatkiem kostek lodu.Doskonałe orzeźwienie. A jeśli ma być jeszcze większe, dodaj do niego nieco mięty.Zapraszam!Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl czytaj dalej...
Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Miałam opory co do niej, bo gdzie tu muffinki, ale dziękuję :D