,, Kopytka ze szpinakiem’’

,, Kopytka ze szpinakiem’’

,, Kopytka ze szpinakiem’’

Kopytka ze szpinakiem to pomysł na połączenie tradycji z nowoczesnością. W yśmienicie pasują do wielu dań mięsnych. Składniki: 1 kg ziemniaków 200 g mrożonego szpinaku 2 ząbki czosnku 3 i 1/2 szklanki mąki czubata łyżka mąki ziemniaczanej 1 jajko sól i pieprz oliwa 20 dag boczku 1 cebula Przygotowanie: Ziemniaczki obieramy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy i przeciskamy przez praskę. Szpinak smażymy na patelni, aż cała woda wyparuje. Szpinak rozdrabniamy blenderem. Ziemniaki, szpinak, mąkę pszenną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję