,,Boczek faszerowany boczkiem wędzon”

,,Boczek faszerowany boczkiem wędzon”

,,Boczek faszerowany boczkiem wędzon”

Dziś coś dla koneserów mięsnych rolad , a mianowicie delikatna, soczysta i aromatyczna rolada z boczku, która znakomicie się nada na zbliżające święta. Super się sprawdza, również na wszelkich impre zach. Bogactwu smaków i aromatów w tej potrawie nie oprze się żaden smakosz. Polecam serdecznie taką roladkę na wyjątkowe okazje, zapewniam, iż wszyscy goście będą zachwyceni. Składniki: • 1 kg boczku surowego, • 10 dag pieczarek, • 20 dag boczku wędzonego, • sól, pieprz, majeranek, czosnek, chilli, olej, przyprawy d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.