Wytrawne Babeczki vol au vent

Wytrawne Babeczki vol au vent

Wytrawne Babeczki vol au vent

Eleganckie, wytworne, zwykle zaskakują nadzieniem. Świetne jako przystawka, zakąska, niezastąpione na cocktail party. Ile babeczek, tyle nadzień. Tutaj wersja wytrawna, ale nie bójcie się eksperymentować z owocami i słodkimi kremami. Składniki: – 32 babeczki vol au vent* Składniki nadzienie kurkowe: – 150 g kurek – 200 ml śmietany 30% – łyżka masła – sól, pieprz, sok z cytryny, cukier Składniki nadzienie z łososiem: – 50 g łososia wędzonego w plastrach – 100 g serka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Autor

PociagDoKuchniPociagDoKuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

babeczki, francuskie, kurki, łosoś, tuńczyk, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, majonez, ciasto, sosy, pasty, pasta, tarta, łosoś wędzony, cytryna, awokado, zakąski, mascarpone, szynka, sok, ciasto francuskie, przystawki, krem, ciastka kremówki, cukinia, przekąska, przekąski, sos z kurek, sos do jajek, sos kurkowy

Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.