Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami
Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami
Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami to oczywiście wariant kuchni orientalnej, czyli znów jesteśmy w Chinach :) Choć jarmuż nie jest takim oczywistym dodatkiem w kuchni chińskiej, tutaj pasuje idealnie. Od razu podpowiadam, że jeśli za nim nie przepadacie (czy to możliwe?), można go zamienić z powodzeniem na liście szpinaku. Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami doskonale łączy smak grzybów i „zieleniny” przez idealne podkreślenie ich dopasowania do wołowiny przez p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, sosy, grzyby, mięso, mielone, marynaty, ryż, szybki obiad, szpinak, obiad, obiad na szybko, dania obiadowe, wołowina, zakąski, przekąski, przekąska, pieczarki w sosie, dania mięsne, ryż po chińsku, pieczarki do obiadu, dania chińskie, pieczarki przekąska, mięso mielone, stek wołowy, mięso na obiad, szybkie przekąski
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję