Glazurowana czerwona papryka słodko-kwaśna

Glazurowana czerwona papryka słodko-kwaśna

Glazurowana czerwona papryka słodko-kwaśna

Świetny dodatek do dań mięsnych. Dla fanów podsmażanej papryki także jako przekąska. Zwykła czerwona papryka, która przestaje być zwykła dzięki dodatkowi octu winnego i bazylii. Składniki: – 2 czerwone papryki – pokrojone w wąskie paski – czerwona cebula – pokroić w półksiężyce – oliwa z oliwek do smażenia i dodatkowo 1 łyżka – łyżka cukru trzcinowego – sól i pieprz – 3 łyżki czerwonego octu winnego* – świeża bazylia, porwana na małe kawałki   Patel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

PociagDoKuchniPociagDoKuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mięso, pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, warzywa, przekąska, przekąski, dania mięsne, owoce morza, tuńczyk, makarony, schab, zupa pomidorowa, makaron, zupa, zakąski, przystawki, warzywa na patelnie, makaron z tuńczykiem, dania z makaronem, makaron smażony, schab gotowany, makaron z patelni, pizza na patelnie, pomidorowa ze świeżych pomidorów, zupa warzywna

Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.