Pałki w koperkowym sosie

Pałki w koperkowym sosie

Pałki w koperkowym sosie

Drób w lekkim wydaniu. Super pomysł na mięso w wiosennym wydaniu. Jako, że podczas gotowania powstaje wspaniały aromatyczny sos to proponuję podawać tą potrawę najlepiej z ryżem. Składniki: 10 pałek kurczaka 35 dag pieczarek 1 duża zielona papryka 1 cebula 4 łyżki posiekanego koperku 3 szklanki bulionu pół szklanki śmietany kremówki 2 łyżki mąki sól, pieprz tłuszcz do smażenia Sposób przygotowania : Pałki z kurczaka solimy i pieprzymy z każdej strony. Smażymy na patelni do czasu aż mięso się ładnie zarumien... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Autor

Pobitegarybarbary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, papryka, pieczarki, kurczak, pałki kurczaka, dania mięsne, ciastka kremówki, ryż, sosy, ciasta z kremami, dania z kurczakiem, udka , kurczak z pieczarkami, kurczak z papryką , kurczak z ryżem, udka z kurczaka, mięso duszone, potrawy z kurczaka, pieczarki z ryżem, sos do ryżu, sos do kurczaka, pieczarki w sosie, kurczak z warzywami, warzywa na patelnie, sos mięsny, ryż smażony, ryż z warzywami, ryż z warzywami i kurczakiem, kurczak duszony na ryżu

Inne przepisy z Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.