Klopsowa z pekinką i pieczarkami

Klopsowa z pekinką i pieczarkami

Klopsowa z pekinką i pieczarkami

Składniki: * 40 dag mielonego * 2 ząbki czosnku * 2 jajka * łyżka maggie w płynie * 4 łyżki kaszy manny * sól, pieprz * tłuszcz do smażenia * 2 litry bulionu (może być z kostki) * pół główki kapusty pekińskiej * 25 dag pieczarek * 2 cebule * pęczek koperku * 2 łyżki śmietany Sposób przygotowania: Mięso mielone mieszamy z jajkami, kaszą manną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i maggie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy kotleciki, które smażymy na patelni na rumiano. Przekładamy do garnka i zalewa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Autor

Pobitegarybarbary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, kasza, kapustą, pieczarki, zupa, dania mięsne, mięso mielone, kapusta pekińska, mięso, mielone z warzywami, mielone pieczarki, zupa z mięsem mielonym, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.