Jajka faszerowane łososiem, pieczarkami i tuńczykiem

3
  • Jajka faszerowane łososiem, pieczarkami i tuńczykiem
  • Jajka faszerowane łososiem, pieczarkami i tuńczykiem

    Cześć! Trzy rodzaje jajek faszerowanych, które są z pewnością zagoszczą na wielkanocnym stole w moim domu. Prócz tradycyjnych jajek w majonezie i ze szczypiorkiem robię właśnie te. Proporcje podam na dwa jajka, czyli cztery połówki. Można oczywiście składniki zwiększać, zmniejszać i doprawiać po swojemu. Z łososiem: Składniki: * 2 jajka ugotowane na twardo * ok. 5 dkg łososia wędzonego * 1-2  łyżki serka  śmietankowego albo łososiowego * 1 łyżka majonezu * do dekoracji rzodkiewka, plasterki łososia... Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Pieprzyć z Fantazją

    Dodaj komentarz