Gulasz z serc indyczych z pieczarkami to pyszne podanie znienawidzonych przez wielu podrobów 🙂 Jak już kilka razy wspominałam w moich wpisach, moja rodzina uwielbia podroby wszelkiego rodzaju. Tym razem przygotowałam ubogacone smakowo serca z indyka. Często robię serduszka czy z kurczaka czy z indyka w wersji jak to mówię podstawowej, bez dodatkowych warzyw tylko … Czytaj dalej Gulasz z serc indyczych z pieczarkami Artykuł Gulasz z serc indyczych z pieczarkami pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją .... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.