Domowa chałka zadowoli smakoszy tych wypieków. Z tego przepisu piekłam ją już wiele razy . Z dodatkiem dżemu bądź konfitury i z kubkiem mleka bądź kawy to nie lada przysmak. Sama również smakuje wyśmienicie, osobiście przyznaję się do zjedzenia 1/3 chałki jeszcze na ciepło… Czego wymaga chałka podczas robienia? Cierpliwości. Trzeba jej dać wyrosnąć. Wynagrodzi … Czytaj dalej Domowa chałka Artykuł Domowa chałka pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją . czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.