Od dawna chodzi za mną zupa z avocado, w końcu postanowiłam zrobić. Bardzo zaskakujący smak, doskonale smakuję z grzankami, z wędzonym łososiem, krakersami czy pasztecikami i koniecznie na gorąco. Pogoda nas nie rozpieszcza to na rozgrzanie będzie w sam raz, tylko trzeba porządnie przyprawić pieprzem :-) Składniki: 2 avocado2 cebule1 łodyga selera naciowego6 szklanek warzywnego bulionu ( mięsny zepsuje smak)2 łyżki oliwy 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki sól, pieprz opcjona... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Artystka :-)