Masło ziołowe

Masło ziołowe

Masło ziołowe

Przepis na : śniadanie

To masełko nadaje się idealnie do wszystkiego: grzanek, wszelkiego rodzaju mięs - karkówki, baranina, wołowina, jagnięcina, warzyw gotowanych na parze i ryb. Przepis podpatrzony na stronie Lidla Ja przygotowuje go więcej z racji tego że używam go później do wszystkiego i fajnie mieć coś takiego w lodówce Składniki 300 g masła 1 pęczek natki pietruszki 6 łyżeczek oregano 6 łyżeczek bazylii 3 ząbki czosnku aczynamy od masła, które mósi mieć temperaturę pokojową ale też nie aż tak bardzo żeby nam się rozpływał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Piekielna Kuchnia Pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję