Przepis na : obiad
Uwielbiam leniwe gołąbki, a szczególnie te z młodej kapusty. Czasami jednak nie chce mi się jej parzyć i wtedy robię takie gołąbki bez zawijania. Nie są takie same jak tradycyjne gołąbki ale od czasu do czasu fajnie jest coś zmienić LENIWE GOŁĄBKI 0,5 kg mięsa mielonego (najlepsze z łopatki) 1 torebka ryżu 1 duża cebula 1-2 jajka 0,5 główki młodej kapusty lub kapusty pekińskiej sól, pieprz, pieprz ziołowy, ew. przyprawa do mięsa mielonego 1 op przecieru pomidorowego (passaty) Ryż ugotować na sypko i ostudzi... czytaj dalej...
Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni